ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ & ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
Facebook
Ελληνικά
EnglishΗ εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2015 με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας. Δραστηριοποιείται στον χώρο της διαμεσολάβησης χονδρικού εμπορίου, στην προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος μεταξύ παραγωγού και αγοραστή-χονδρεμπόρου.

Η ίδρυση της εταιρείας μας προέκυψε μετά από πολύχρονη συνεργασία με επιχειρήσεις στον χώρο του εξαγωγικού εμπορίου, με άκρως επιτυχή αποτελέσματα όσον αφορά την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων τα προηγούμενα χρόνια.


Προϊόντα


Συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητους παραγωγούς και ενώσεις της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου και της υπόλοιπης επικράτειας. Οι ειδικές κλιματικές συνθήκες της Πελοποννήσου ευνοούν την άριστη ποιότητα των προϊόντων.Συσκευασία


Αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές όσον αφορά την συγκέντρωση των προϊόντων και την συσκευασία συνεργαζόμενοι με τα τοπικά συσκευαστήρια.

Συντήρηση


Επιλέγουμε τους καλύτερους συνεργάτες διασφαλίζοντας τις βέλτιστες προδιαγραφές όσον αφορά την συντήρηση των προϊόντων στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Εξαγωγές


Φροντίζουμε για την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την επιτυχή διεκπεραίωση της εξαγωγικής διαδικασίας, μέχρι τα προϊόντα να φορτωθούν προς παράδοση στον τελικό παραλήπτη.