ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ελληνικά
English

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες ποσότητες για εξαγωγή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την περίοδο συγκομιδής.


 Mήλο Red Chief

H περιοχή παράγει πάνω από χίλιους τόνους μήλων ποικίλιας red chief για την σεζόν 2017. Πρόκειται για την γνωστή ποικίλια κόκκινου μήλου με την χαρακτηριστική  γεύση. Λογώ ειδικών κλιματολογικών συνθηκών και σύστασης χώματος της Πελοποννήσου οι καρποί στην συγκεκριμένη περιοχή χαρακτηρίζονται από έντονη γευστικότητα και υψηλή θρεπτική αξία.ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ  ΟΚΤ  ΝΟΕ  ΔΕΚ 

 Πατάτες

Πρόκειται για  την ποικιλία σπούντα. Καλλιεργείται στην περιοχή της Αρκαδίας σε καλλιεργήσιμη έκταση 5000 στρεμμάτων.ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ  ΟΚΤ 
ΝΟΕ  ΔΕΚ 

  Μέλι

Διαθέτουμε μέλι από την περιοχή της Αρκαδίας άριστης ποιότητας. Ποικιλίες: θυμαρίσιο, ανθέων και ελάτης. Παρέχεται συσκευάσμένο σε γυάλινη συσκευάσία 250 ml, 500 ml και 1kg.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

 


 Ελαιόλαδο


Εξαιρετικό πιστοποιημένο Π.Ο.Π. ελαιόλαδο ανώτερης κατηγορίας που παράγεται στην περιοxή της Μεσσηνίας. Είναι μονοποικιλιακό από άριστα ώριμους καρπούς που συλλέγονται με το χέρι και ελαιοποιούνται με ψυχρή έκθλιψη. Το τοπικό κλίμα, ο τόπος καλλιέργειας και με την εξαιρετική ποιότητα του εδάφους εγγυώνται την σταθερά πολύ χαμηλή οξύτητα, τις άριστες διατροφικές αξίες και την ξεχωριστή γεύση του ελαιολάδου.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
 

Κάστανο

Πρόκειται για το σκούρο καφέ μαρόνι. Το δέντρο ευδοκιμεί σε περιοχές με πάνω από 650 μέτρα υψόμετρο και καλλιεργείται στις ορεινές περιοχές της Αρκαδίας και αλλού. Αποτελεί έναν από τους πλέον θρεπτικούς καρπούς και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες (C και σύμπλεγμα Β) και μέταλλα, για αυτό χρησιμοποιείται πολύ συχνά στην βιομηχανία παραγωγής βρεφικών τροφών. Χρησιμοποιείται επίσης στην μαγειρική, ζαχαροπλαστική και στην παραγωγή αλευριού από κάστανο.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ  ΟΚΤ ΝΟΕ  ΔΕΚ  

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:  ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ  ΝΟΕ ΔΕΚΜπρόκολο

Το μπρόκολο που διαθέτουμε καλλιεργείται στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας και πρόκειται για την ποικιλία με την πράσινη ανθοκεφαλή. Αποτελεί ένα λαχανικό που διακρίνεται μεταξύ άλλων για την αντικαρκινική του δράση και συστήνεται από τους διατροφολόγους για συχνή κατανάλωση. Χρησιμοποιείται στην μαγειρική.
Συντηρείται σε 0 ºC, δύο με τέσσερις εβδομάδες από την συγκομιδή του.ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ
 ΟΚΤ ΝΟΕ  ΔΕΚ
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:  ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ  ΝΟΕ ΔΕΚ   
Καρύδι

Τα καρύδια κατατάσσονται στους ξηρούς καρπούς. Ο καρπός αποτελείται από εξωτερικό σφαιρικό σκληρό περίβλημα, και το εσωτερικό του, την καρυδόψιχα, που αποτελεί και το βρώσιμο μέρος του. Καλλιεργείται σε διάφορους τύπους κλιμάτων και περιβάλλοντος και χρησιμοποιείται στην μαγειρική (ωμό ή μαγειρεμένο) και στην ζαχαροπλαστική.ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ  ΟΚΤ ΝΟΕ  ΔΕΚ  


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:  ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ ΝΟΕ ΔΕΚ


Ρόδι


Συνεργαζόμαστε με παραγωγούς που καλλιεργούν και τις τρεις δημοφιλείς ποικιλίες ροδιών τα "Αφράτα", την "Wonderful" και την "Akko". Ξεφλουδίζονται εύκολα, οι σπόροι του έχουν γλυκιά γεύση και ο καρπός έχει μέγεθος από 5-12cm. Ευδοκιμεί σε θερμές περιοχές και πεδιάδες. Tα ρόδια που είναι διαθέσιμα προς εξαγωγή, καλλιεργούνται στην ημιορεινή Λακωνία και Ηλία. Έχουν δυνατή αντιοξειδωτική δράση. Χρησιμοποιούνται επίσης στην μαγειρική, ζαχαροπλαστική, στην παραγωγή αλκοολούχων ποτών αλλά και στην βιομηχανία καλλυντικών.


ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ  ΣΕΠ ΟΚΤ ΝΟΕ  ΔΕΚ  Μήλο

Στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου καλλιεργούνται πολλές διαφορετικές ποικιλίες μήλου. Η πιο δημοφιλής είναι τα Μήλα "Ντελίσιους Πιλαφά" Τριπόλεως, μία τοπική ποικιλία με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης. Επίσης καλλιεργούνται οι ποικιλίες: "Starking", "Red Chief", "Fuji", "Jonagored", "Jonagold", "Golden Delicious". Η μηλιά είναι δέντρο κυρίως των ψυχρών και υγρών περιοχών. Απαιτεί δροσερό καλοκαίρι και αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, κλίμα που επικρατεί στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Πελοποννήσου.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ  ΟΚΤ ΝΟΕ  ΔΕΚ  

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:  ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ  ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ  ΟΚΤ ΝΟΕ ΔΕΚ Καρότο

H ποικιλία καρότου «Αιγίνης» καλλιεργείται στην ευρύτερη περιοχή της Bοιωτίας, στην Στερεά Ελλάδα. Τα καρότα αποτελούν ένα από το πιο διαδεδομένα λαχανικά και συστήνονται για καθημερινή κατανάλωση, λόγω των πολλαπλών οφελών του στον ανθρώπινο οργανισμό.

Συντηρούνται σε ψυχρό περιβάλλον με την μέθοδο hydro-cooling και διατίθενται σε σάκους των 5 ή 10 κιλών.

 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:  ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

 Βερίκοκο

Είναι καρπός με ξυλώδη πυρήνα και γλυκιά, εύγευστη σάρκα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α. Επίσης περιέχει βιταμίνες C, Β1, Β2 και φυσικό σάκχαρο. Επίσης τα βερίκοκα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Το βερίκοκο καταναλώνεται νωπό ως φρούτο. Επίσης μπορεί να καταναλωθεί και αποξηραμένο, γίνεται μαρμελάδα, κομπόστα, χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική και γίνεται λικέρ και χυμός. Ο πυρήνας (κουκούτσι) είναι ξυλώδης και στο εσωτερικό του περιέχει 1-2 σπόρια με πικρή συνήθως γεύση που μοιάζουν με αμύγδαλα και χρησιμοποιούνται στην φαρμακοποιία.


ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ  ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ  ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ ΝΟΕ ΔΕΚΒύσσινο

Πρόκειται για την ποικιλία βύσσινο Τριπόλεως που καλλιεργείται στην Αρκαδία. Έχει χαρακτηριστική γλυκόξινη γεύση και βαθυκόκκινο χρώμα. Χαρακτηρίζεται από τις ευεργετικές του ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό, δηλαδή την ισχυρή δράση αποτοξίνωσης και πιθανολογείται και η αντικαρκινική του δράση. Χρησιμοποιείται στην ζαχαροπλαστική (ειδικά στην παραγωγή σιροπιού, μαρμελάδας), στην παραγωγή λικέρ, μπύρας και άλλων αλκοολούχων ποτών, χυμών και αναψυκτικών.


ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ  ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ  ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ ΝΟΕ ΔΕΚΕλιές
Ελιές Καλαμών

Oι ελιές καλαμών αποτελούν την φημισμένη ελληνική ποικιλία που καλλιεργείται στην νότια Πελοπόννησο. Βρώσιμες, με εξαιρετική γεύση, καταναλώνονται ως συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα και σαλάτες. Συνιστούν ένα βασικό τρόφιμο της μεσογειακής διατροφής, με μεγάλη θρεπτική αξία. Ο καρπός περιέχει ελαιόλαδο & πρωτεΐνες, ανόργανα στοιχεία (όπως ο σίδηρος, το κάλιο, το μαγνήσιο, ο φώσφορος) και αξιοσημείωτο ποσοστό ασβεστίου, που ξεπερνά αυτό των υπόλοιπων φρούτων και λαχανικών.Η διάρκεια συντήρησης ξεπερνά τους 6 μήνες.


ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ  ΝΟΕ  ΔΕΚ  Ρίγανη

Είναι το πιο δημοφιλές αρωματικό στην Ελλάδα και διαδεδομένο παγκοσμίως. Έχει έντονο πικάντικο άρωμα και γεύση και προέρχεται από τα φύλλα θαμνώδους φυτού. Διατίθεται η ρίγανη που καλλιεργείται στις ορεινές περιοχές του όρους Πάρνωνα και του Ταΰγετου, αποξηραμένη σε μικρές χάρτινες συσκευασίες των 30-60 γραμμαρίων ή σε σάκους των 12 κιλών. Χρησιμοποιείται ευρέως σαν συνοδευτικό στην μαγειρική.


ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ:   ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ  ΙΟΥΛ ΑΥΓ  ΣΕΠ ΟΚΤ ΝΟΕ ΔΕΚ  

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ):  ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

                      
 

 Επιχειρηματικό δώρο

Το επιχειρηματικό δώρο προέκυψε από την φιλοδοξία μας να προωθήσουμε στην εσωτερική αγορά εγχώρια προϊόντα υψηλής ποιότητας και συσκευασίας,, που κατέχουν υψηλή θέση στην προτίμηση των καταναλωτών. Παράλληλα η στοχευμένη και πρωτότυπη συσκευασία καθιστά τα προϊόντα το ίδιο ελκυστικά και για επιχειρηματικά δώρα. 

 
  Βιολογικό λάδι υψηλής ποιότητας,εμπλουτισμένο με εξαιρετικές γεύσεις από αρωματικά. Βαλσάμικο, πετιμέζι, σε απαράμιλλες γεύσεις. Μεικτό καλάθι με αποξηραμένα σύκα, βαλσάμικο και μπάρες δημητριακών Κύμης ή με βαλσάμικο Μεσσηνίας, ελιές καλαμών, αρωματικά.